utorak, prosinca 09, 2008

Počeo tehnički pregled autoceste Šestanovac-Zagvozd-Ravča

U utorak je započeo tehnički pregled dionice autoceste od Šestanovca do Ravče, uključujući i dio te prometnice kod Ploča. Cijele ekipe stručnjaka iz razno-raznih profila u obilasku su cijele dionice u dužini od 43 km.

- Krenuli smo, prema planu, u obilazak cijele dionice, pa će stručnjaci ispitati sve detalje kako bi donijeli svoje mišljenje jesu li izvođači radova napravili ono što stoji u projektima – izjavio je direktor dionice Šestanovac – Ravča Anto Filipović.

- Mi ćemo, zavisno o vremenskim prilikama, obaviti ovaj tehnički pregled za osam do deset dana i, ako bude sve u redu, očekujemo da bi se otvaranje te dionice moglo obaviti prije Nove godine, kad je, zapravo, i rok izvođaču radova za dovršetak tog projekta – naglasio je Filipović.

Inače, obilazeći tu dionicu vidjeli smo još na nekoliko mjesta živi intenzitet radova, na asfaltiranju, uređenju zaštitnih ograda, postavljanju žičanih zavjesa na stijenama uz samu prometnicu, posebno kod mjesta Grabovac u općini Šestanovac. Pučanstvo cijele Imotske krajine, ali i vrgoračkog kraja s nestrpljenjem očekuje mišljenja stručnjaka kako bi već od Nove godine mogli nesmetano putovati svojim dijelom Dalmatine.
B. ĆOSIĆ /Slobodna Dalmacija/

Nema komentara: