subota, listopada 06, 2007

Prijevoz učenika na relaciji Zagvozd_Imotski

U našoj knjizi utisaka više je osoba komentiralo prijevoz učenika do srednje škole u Imotskom. Ovdje donosimo dva komentara.Učenika sudionika prijevoza i jednog roditelja.
Prije dva tjedna autobus koji nas vozi je upao u kanal za vodu na Dobrinčima, a bio je pun djece. To se je dogodilo zato što je vozač bio umoran jer je tek došao iz Sarajeva te nije dobro poznava cestu a vozio je prebrzo. Prije tjedan dana naš zagvoški bus je zaustavila policija kod pumpe u Imotskom te je vozač mora puvati. Očito je bio pijan kad je dobio nekoliko kazna a vozačka mu je bila oduzeta te smo trebali čekati 45 minuta da s Kolodvora pošalju novi autobus. Sada nas vozi autobus kod kojeg je samo pitenje vrimena kad će mu otkazati kočnice, vrata se ne mogu ni zatvoriti, 5 centimetara prašine po sicevima , a pola ih i nema. Šiberi se napola zatvaraju tako kad pada kiša u njemu je prava poplava.Pitanje je vremena kad ćemo s takvim autobusom negdi upasti. Još što je najgore do Imotskog se zbog Medova Doca i njihovi nekoliko učenika moramo voziti 2 sata jer nam autobus iz Zagvozda ide u 12 i 10, a navečer moramo navraćati do Dobrinača pa opet nazad na glavnu cestu, a onda u Zagvozd ,a na Dobrinčima imaju samo 2 učenice. Žalili smo se na Kolodvor ali nikakve koristi.... KATASTROFALNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ĐAK

TKO su ti prijevoznici? navesti imena slobodno i o njima trebamo raspravljati....Ima zagvoških prijevoznika koji to mogu kvalitetno odraditi sigurni smo u to....Općino draga potrudi se da to tako i bude kako bi očevi i majke mirno spavali a djeca-naša nada zagvoška mogla mirno nastaviti put ka obrazovanju...molim lijepo.Prijevoznicima je bitno samo zarada a kvaliteta i sigurnost....treba im objasniti što je to....

ČITATELJ

Nema komentara: